Stottertherapie aanmelden
april 25, 2017 / Video
het stotteren van hille
Leestijd: 3 min

Het stotteren van Hille

Lees de korte blog en bekijk de video over Hille’s stotteren. Hoe hij uiteindelijk, na mislukte stottertherapie, het heft in eigen handen nam en zo met Sjoerd uiteindelijk Broca Brothers oprichtte.

maart 9, 2017 / Video
8:35 mins

Ik ben 18 jaar en m’n stotteren blijft verslechteren. Wat doe ik hier aan?

In deze aflevering beantwoorden we een vraag van John Doe. John is 18 en zijn stotteren verslechtert, hij vraagt zich af wat hij hier aan kan doen.

februari 23, 2017 / Video
7:44 mins

Mijn familie pestte me om mijn stotteren.

In deze aflevering beantwoorden we een vraag van W. Zij werkt aan het verminderen van haar schaamte om het stotteren, maar bij haar familie is er nog steeds veel schaamte. Dat komt ook omdat ze haar vroeger met haar stotteren hebben gepest en uitgelachen. Ze wil graag weten hoe ze met deze situatie om moet gaan.

februari 16, 2017 / Video
11:11 mins

Like many people who stutter, I have social anxiety. What do I do about it?

In this episode we answer a question from Otoro120, who’s coping with social anxiety, just like many other people who stutter. He wants to know what he can do about it.

februari 11, 2017 / Video
6:06 mins

Waarom stotter ik meer in comfortable situaties?

In deze aflevering beantwoorden we een vraag van Aidan. Aidan stottert minder bij mensen die hij niet kent en meer bij mensen die hij wel kent. Hij wil weten waarom dat zo is!

februari 5, 2017 / Video
4:59 mins

De ups en downs van stotteren: waarom gebeurt dit?

In deze aflevering beantwoorden we een vraag over de ups en downs die iemand die stottert vaak meemaakt. Vloeiend voor een tijdje, dan weer meer stotteren, en zo gaat dat door. Hoe komt dit?

Pagina 1 van 612345...Last »