Weten wie je bent, waar je voor staat en weten waarom je doet wat je doet zijn onmisbare ingrediënten niet alleen voor het overwinnen van stotteren, maar voor een bevredigend leven. Zo ook bij Broca Brothers leven wij naar onze missie, ons doel, en gebruiken we onze passie voor coachen en persoonlijke ontwikkeling om dit te bewerkstelligen.

Hieronder lees je onze Mission Statement. Het is onze wie, wat en waarom geschreven vanuit ons hart. Het houdt ons scherp en gefocust op dat wat we willen bereiken, niet alleen voor onszelf maar ook voor iedereen die met ons samenwerkt.

Onze missie.

Het is onze missie als Broca Brothers om een wereldwijde autoriteit op het gebied van stotteren en zelfexpressie te worden. In de nabije toekomst zijn wij een wereldwijde beweging die stotteraars inspireert tot actie en het loslaten van de ketenen veroorzaakt door het stotteren.

Via alle beschikbare middelen brengen wij ons deel van de wereld, de mensen die stotteren, de kennis en het gereedschap om het pad naar natuurlijk vloeiend spreken, volledige zelfexpressie en hart tot hart communicatie te bewandelen.

Over de hele wereld publiceren we boeken, zetten cursussen op, geven coaching, en zo verspreiden we onze passie om te inspireren op alle mogelijke manieren met als mantra: “leer jezelf volledig uitdrukken.”

De waarden waar wij naar leven zijn: waarheid, verantwoordelijkheid, leven in actie, samenwerken en vrijheid.

Als leiders voelen wij een intense verantwoordelijkheid voor ieder die met ons samenwerkt. Zelf bewandelen wij het pad van volledige zelfexpressie met volle toewijding. Alleen onze eigen mate van persoonlijke ontwikkeling geeft aan in hoeverre wij een licht kunnen zijn voor anderen. Daarom streven wij continue naar verfijndere kennis, hogere wijsheden en een diepere persoonlijke ontwikkeling.

Broca Brothers fungeert als een voertuig naar ultieme vrijheid en streeft er naar om zoveel mogelijk mensen op deze wereld te inspireren en aanzetten tot actie. Iedereen die met ons samenwerkt voelt onze toewijding, liefde, gegronde zekerheid en helende energie.

Wij dragen het licht van de waarheid waardoor meer en meer mensen hun ogen open kunnen doen en waar elk individu kan rekenen op onze steun. Door één iemand te doen ontwaken tot een leven in actie, vanuit liefde en positiviteit, helpen wij de wereld stap voor stap tot een hogere en positievere vibratie te komen.

Zo werken we samen aan volledige zelfexpressie en hart tot hart communicatie, want alleen deze vorm van communicatie gaat onderlinge conflicten oplossen en geeft ons allen de mogelijkheid tot het creeëren van het bestaan op aarde waar we allemaal naar verlangen.

Als Broca Brothers vergaren wij op deze manier ultieme vrijheid, zowel financieel als tijd, om te gaan waar we moeten gaan, om te doen wat we moeten doen, om de mensheid en ons hoogste doel te dienen.

Hille en Sjoerd