Stottertherapie aanmelden

Broca Brothers Bootcamp i.s.m. Demosthenes

Doorbreek je interne rem.

VR 22 SEP
15.00 - 19.00
Soest
€ 15,-
4/10 Plekken

Locatie en andere details worden na het aanmelden bekend gemaakt.


Claim je plek.

Introductie

De interne rem is een b*tch. Ze zit constant in de weg van je dagelijkse leven, in de weg van je spreken, van je ambities, van je dromen. Ze is er wanneer je naar bed gaat, ze is er wanneer je opstaat. Ze zorgt voor spanning op je borst, in je keel en in je buik wanneer je moet gaan spreken. Ze zorgt ervoor dat je het gevoel hebt niet volledig jezelf te kunnen zijn. Ze zorgt ervoor dat je stottert.

Leer hoe jij deze rem kan loslaten, hoe jij het heft in eigen hand kunt nemen om je spreken terug te pakken. Leer alles over de interne rem, het belangrijkste concept als het gaat om stotteren overwinnen en vloeiend spreken.

In één middag leer je:

  • Wat stotteren is
  • Hoe de interne rem is ontstaat
  • Hoe groot de invloed van de interne rem op je spreken is
  • Hoe je de interne rem kunt loslaten om vloeiend spreken te ervaren
  • De meest effectieve handvatten voor meer en meer blijvende vloeiendheid in je spreken

Wat maakt de interne rem zo belangrijk?

Je wil wel spreken, maar je durft niet. Je weet precies wat je wil gaan zeggen, maar je bent bang dat je gaat stotteren. Dat is de interne rem.

Binnen in jou woedt een innerlijke strijd, een strijd tussen zeggen wat je wil zeggen en niet willen stotteren. Deze strijd wordt gevoed door schaamte en angst om te stotteren en op het moment van spreken blokkeer je, omdat je gaat nadenken over eventuele gevolgen.

Wat zullen ze wel niet van je denken als je stottert? Wat zou hun reactie zijn? In je hoofd zie je de ergste scenario’s voorbijkomen. Het maakt je zenuwachtig, je hals verkrampt, je ademhaling schiet omhoog, je voelt je onzeker en je ziet de stotter al aankomen. Probeer nu nog maar eens vloeiend te spreken.

Zonder de interne rem zou stotteren niet gebeuren en dat maakt het zo’n belangrijk onderwerp. Als jij vrijuit en vloeiend wil gaan spreken, dan moet die interne rem aan de kant. Toevalligerwijs weten wij hoe.

Wat wij van jou verwachten

Het leven biedt zoveel meer wanneer stotteren niet meer in je weg staat. De ervaring van het leven zal zoveel zoeter zijn wanneer je het gevecht met stotteren achter je kunt laten, wanneer je de interne rem kunt loslaten.

Let wel dat deze workshop niet bij iedereen past. Het vergt durf om de confrontatie met je interne rem aan te gaan. Van jou wordt gevraagd je innerlijke warrior te activeren en de verantwoordelijkheid te pakken voor je spreken en je leven. Als je na één middag wil genieten van echt resultaat kun je je niet afwachtend instellen, maar zul je voor je doel moeten gaan.

Het is prima om een beetje zenuwachtig te zijn, maar spreek met jezelf af dat dat je niet zal laten tegenhouden. Als je dat kunt, dan nemen wij je mee door een transformerend proces.

“Het voelt alsof ik in bloei sta..”

“Ik dacht te weten hoe ik stotteren moet aanpakken, maar nu weet ik pas hoe het écht zit.”

“Ik leef, voor het eerst.”

- Nog 4 plekken beschikbaar -

In samenwerking met Demosthenes

Voor deze keer is de Broca Brothers Bootcamp in samenwerking met stottervereniging Demosthenes. Om deze reden kun jij onze workshop voor deze keer dan ook tegen een extreem lage prijs bijwonen.

Het weekend van 22 september organiseert Demosthenes ook hun eigen weekend. Wanneer je bij onze Bootcamp komt kun je hier tegen gereduceerd tarief aan deelnemen.

Meer informatie vind je hier.

Pak in ieder geval de kans om voor bijna niets een uiterst waardevolle middag mee te maken.

VR 22 SEP
15.00 - 19.00
Soest
€15,-
4/10 Plekken

Locatie en andere details worden na het aanmelden bekend gemaakt.


Claim je plek.

Disclaimer

Deze bootcamp is bedoeld om jou opweg te helpen naar blijvend vloeiend spreken. Wij kunnen niet iemand in één middag zover krijgen en dat zullen we ook nooit claimen. Stotteren is een proces dat jou al jaren in zijn macht heeft en om daar uit te breken kost tijd. Maar als jij daar uit wil breken, dan is deze Bootcamp het beste wat je voor jezelf kunt doen.