personal coaching
October 22, 2016 / Blog
volkskrant broca brothers stottertherapie
7 minuten leestijd

Volkskrant: Deze broers ontwikkelden hun eigen stottertherapie.

Twee Friese broers kwamen met een zelfontwikkelde therapie van het stotteren af en organiseren nu als de ‘Broca Brothers’ populaire bootcamps en coaching. Maar werkt voor anderen ook wat voor hen werkte?

October 22, 2016 / Blog
Broca Brothers Stottertherapie
6 minuten leestijd

Stotterende broers spreken nu met lef.

Broers Hille en Sjoerd Stellingwerf spreken tegenwoordig in vloeiende volzinnen. Dat was vroeger wel anders. Beiden stotterden zo erg dat ze liever hun mond hielden. Tot Hille op zijn 24ste besloot de koe bij de horens te vatten. De Friese broers ontwikkelden hun eigen remedie, waarmee ze nu wereldwijd andere stotteraars helpen.

October 20, 2016 / Blog
stotteraars stottertherapie stotteren logopedie
4 minuten lezen

Van stotteraar tot vrolijke babbelaar

Therapieën en bezoekjes aan logopedisten, jaar na jaar, hielpen niet. ‘Zo kan het niet langer’, vonden de stotterende broers Hille (27) en RUG-student Sjoerd Stellingwerf (23).

Ze bedachten hun eigen methode en zijn anno 2016 nagenoeg stottervrij. Nu bewijzen ze als Broca Brothers lotgenoten een dienst.

August 5, 2016 / Blog
stotteren therapie interview broca brothers
10 minuten luisterplezier

Broca Brothers @ NPO1 Radio

“De broertjes Hille en Stuart Stellingwerf zijn de mannen achter de Broca Brothers. Ze klinken nu vlot, maar vroeger alles behalve dat want ze hadden last van stotteren. Logopedie hielp niet, dus bedachten zij hun eigen manier om van het stotteren af te komen.”

Beluister het hele interview!

August 3, 2016 / Blog
17e7ih75z9teyjpg
5 minuten leestijd

Stotteren uitgelegd: een heuse hersenspoeling

Stotteren. Wat is het nou eigenlijk precies en waar moet je naar kijken om een vloeiende spreker te worden? Zelfs stottertherapie en logopedie kan het vaak niet goed uitleggen. Hier is hoe het zit.

Lees verder!

August 2, 2016 / Blog
broca brothers stotteren tv noord stottertherapie
5 minuten kijkplezier

Broca Brothers @ Podium TV (29-04-2016)

“Hille en Sjoerd Stellingwerf stotterden en hadden daar schoon genoeg van. Zij hebben zelf een therapie ontwikkeld om er van af te komen.”

Bekijk de hele uitzending!

Page 1 of 212